Advert

15 Temmuz turnuvasında şampiyon oldular

Haliliye Belediyespor Kick Boks Takımı, Gaziantep’te düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Turnuvasında takım halinde şampiyon olarak, 10 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

15 Temmuz turnuvasında şampiyon oldular
15 Temmuz turnuvasında şampiyon oldular Admin
Advert

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen Kick Boks Turnuvaya, Haliliye Belediyespor Kick Boks Takımı da katıldı. Kamil Ocak Spor Salonunda yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen 10 ilden 500 sporcunun katıldığı turnuvada, Haliliye Belediyespor Kick Boks Takımı, aldığı başarılar ile takım halinde şampiyon oldu.

Haliliye Belediyespor’dan Gülfidan Arusoğlu, Emrah Yaşar, Yusuf Fısto, Miraç Arusoğlu, Muhittin Akaltun, Dicle Bedir, Melek Deniz, Mehmet Eriş, Ömer Beyaz ve Fatma Akaltun şampiyon olurken, Büşra Deniz ve Mahir Bozdağ ikinci, Muhammet Olcay ve Necati Aslan üçüncü oldu.

Haliliye Belediyespor Kick Boks Takımı Antrenörü ve Milli Takım Antrenörlerinden Murat Akaltun, yaptığı açıklamada takım halinde şampiyon olduklarını ifade ederek, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a gençlere tanıdığı imkanlardan dolayı teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye kick boks turnuva şampiyon
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı