Advert
Advert

Maaş ödenmeden işe gitmeyecekler

Sarı Yeşilli kulüpte kulüp çalışanları maaşları ödenmeden işe gitmeme kararı aldığı öğrenildi.

Maaş ödenmeden işe gitmeyecekler
Maaş ödenmeden işe gitmeyecekler Admin
Advert

Şanlıurfaspor kulübünde sıkıntılar bir türlü bitmiyor. Art arda gelen yönetici istifalarından sonra kulüp çalışanların ’da iş bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Aylardır maaş almadan kulüp menfaatlerini düşünerek çalışan Şanlıurfaspor kulübü personelleri bugün kendi aralarında aldıkları kararla iş bıraktılar.

İşe gitmeyeceğiz

Kulüp personelleri maaşlarını almadan iş yapmayacaklarını ifade ederken, artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bu saatten sonra maaşlarımız ödenmeden işe gelmeyeceğiz dediler.

Yaklaşık 21 aydır maaş almayan personeller gece gündüz-Cumartesi Pazar demeden çalışarak kulüplerine hizmet eden personellerin yaklaşık 21 ayı aşkın bir süredir maaş alamadıkları söylendi.

Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz’ın başkan olduktan sonra kendisine defalarca maaş konusunu ilettiklerini belirten çalışanlar bir sonuç alamadıklarını söylediler.

Çalışanlar “Biz yıllardır memleketimizin takımına hizmet eden insanlarız. Evimize ekmek götüremez duruma geldik. Her tarafa borçlandık. Maaş konusunun çözülmesini defalarca yönetimden talep ettik ama şimdiye kadar hiçbir sonuç alamadık. Kendilerinden rica ediyoruz bizim maaşlarımızı ödesinler. Aksi takdirde artık kulübe hiç kimse gelmeyecek” dediler.

Kulüpte yemek su yok!

Kulüp personeli maaş haricinde ayrıca kulüpte yiyecek yemek olmadığınında altını çizerken, “Kulüpte yiyecek yemek yok. Su yok. Maaş alamadığımız gibi kulüpte yemek çıkmıyor. Dışardan alacak paramızda yok. Artık borçlanarak evimize ekmek götürüyoruz. İnsanlardan borç almaktan utanır hale geldik. Çocuklarımızın yüzüne bakacak yüzümüz kalmadı. Onlardan bile utanır hale geldik. Burdan yetkililere seslenmek istiyoruz. Lütfen maaşlarımızı ödeyin. Başka bişey istemiyoruz.

Kamptaki personelde iş bırakıyor

Şuan Şanlıurfaspor’un Afyon kampında kulübe hizmet eden Masör, Malzemeci ve diğer çalışanlarında iş bırakma kararı aldığı öğrenilirken, yarın bitecek kamp’tan sonra Urfa’ya dönecekleri ve işe gitmeyecekleri belirtildi. Yaklaşık 14 gündür ailelerinden uzak bir şekilde Şanlıurfaspor’un kampında takım için çalışan A takım personelleride isyan bayrağı çekti. Kampa gidişte ailelerine para bırakmadan kampa gittiklerini ifade eden çalışanlar “Artık bu şekilde çalışmak istemiyoruz. Kamp bitiminde Urfa’da dönüp bizlerde tesislerdeki arkadaşlarımız gibi iş bırakacağız. Bizlerinde maaşları ödenmeden tesislere gitmeyeceğiz. Artık bizlerde çalışmayacağız” dediler.

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor maaş işçi personel işe gitmeme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı