Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi talepleri bir bir yerine getiriyor

Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un geçtiğimiz gün Selçuklu mahallesine yaptığı ziyarette talep edilen park alanı yapımına hızlı bir şekilde başladı. Vatandaşlar, ekiplerin çok kısa süre içinde çalışmaya başlamalarından duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Kuş'a teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi talepleri bir bir yerine getiriyor
Eyyübiye Belediyesi talepleri bir bir yerine getiriyor Admin
Advert

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Selçuklu mahallesinde yeni park yapımına başladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçtiğimiz gün ziyaret ettiği Selçuklu mahallesinde, vatandaşların talep ettiği park alanı için ekipleri talimatlandırmıştı.

Başkan Kuş'un talimatı anında yerine getirilerek mahallede park yapımına başlandı. Sabahın erken saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren saha çalışmaları esnasında Selçuklu mahallesinde temaslarda bulunan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşların talep ettiği park alanı için ilgilileri talimatlandırmıştı. Başkan Kuş'un talimatıyla hızlı bir şekilde alana yönelen ekipler, mahalleye yeni park alanı kazandırarak çalışmaya başladı. Ekiplerin hızlı bir şekilde çalışma yürütmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Kuş'a ve Eyyübiye Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Ekiplerin hızlı bir şekilde çalışma yürüterek mahalleye yeni park alanı kazandırdıklarını ve vatandaşların taleplerini bir bir yerine getirmeye devam edeceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ‘’Geçen hafta Selçuklu mahallemizi gezmiştik başkan yardımcılarımızla ve birim amirlerimizle birlikte kendilerine bir talimat vermiştik, Allah kendilerinden razı olsun. Geçen hafta gördük buraların durumunu ve şuanda da görüyoruz çalışmaların ardından park alanımız gün yüzüne çıkmaya başladı. İnşallah bir haftaya kadar da kırmızı toprak serilecek bir buçuk ay sonra da çimlendirilecek.  Burada Selçuklu mahallemizde yaşayan halkımızın hizmetine sunulacak. Her zaman ifade ediyorum, ifade etmekten de sıkılmayacağım.  Eyyübiye halkı herşeyin en güzeline layık, hizmetin en güzeline layık. Direkli mahallemize 20 gün önce gitmiştik orda da muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizi gezmiştik, orda da bir talimatımız var o talimatı sağolsunlar arkadaşlarımız yerine getiriyorlar ve bir hafta sonra tamamlanacak aynı şekilde inşallah direkli mahallesindeki parkımızın da temizlenmesi hafta sonra tamamlanacak aynı şekilde o mahallemizde de bir buçuk ay sonra çimlendirme programına alınacak inşallah yıl sonuna kadar o parkımızı halkın hizmetine sunacağız." Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa eyyübiye mahalle park ziyaret talep sorun
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı