Advert
Advert

Başkan Beyazgül'e engellileri unutmayın çağrısı

Türk İşaret Dili Eğitmeni ve Şanlıurfa Adliyesi Bilirkişi TİD Tercümanı Sevil SANCAR, Engellilere destek olmak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den engellilerin yaşam şartları düşünülerek gerekli projelerin hayata geçirilmesini istedi.

Başkan Beyazgül'e engellileri unutmayın çağrısı
Başkan Beyazgül'e engellileri unutmayın çağrısı Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Sosyal medya hesabından engelliler adına bir açıklama yapan Sancar’a bizde Urfa Çağdaş Medya Grubu olarak, bu gibi konularda engellilere destek olmak adına, haber yapmamız gerektiği ve daima engelli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hatırlatırız.

Türk İşaret Dili Eğitmeni ve Şanlıurfa Adliyesi Bilirkişi TİD Tercümanı Sevil SANCAR’ın Sosyal Medya hesbından Başkan Beyazgül’e engelliler adına yaptığı çağrı;

“Ev düzenlemesi yaparken, geçmişe ait evraklarıma bir göz attım ve zamanında (2017 sanırım) yaşadığım bir sıkıntımı, kâğıda dökerek, Zeynel Abidin Beyazgül Belediye başkanımızdan önce ki başkanımız, Sn. Nihat Çiftçi bey’e vermek üzere hazırlamıştım. Lakin çevremin boşver ilgilenmez, uğraşmaz vs demesiyle vermekten vazgeçmiştim. O gün bugündür Ş.Urfa’nın yol çalışmaları bitmedi...

Şimdi ise dönme dolap misali baş döndüren Maşuk yolu insanı zorluyor. Ş.Urfa’nın bu yol çalışmaları sevgili başkanımız Zeynelabidin Beyazgül ile sona erecek mi gerçekten çok merak ediyorum. Ama düzeleceğine dair umudum var.

İşitme engelli kardeşlerim, eminim onlarda yaşadığım zorluklarla karşılaşıyordur. “DİKKAT! İŞİTME ENGELLİ BİREY ÇIKABİLİR...!” Şeklinde levhaları göz önüne bıraksalar, belki bir nebze olsun sürücülerin dikkatini çeker ve korna sesini dahi duyamayan işitme engelli kardeşlerime faydalı olur inşallah.

Ve eklemeden geçemeyeceğim. Bedensel engelli kardeşlerimizinde yol kaldırımlar ve yapılan üst geçitlerde asansör olmaması ile ne şekilde zorlandıklarına şahit olmuşluğum var. Umut ile Dilerim bütün engelli kardeşlerim düşünülerek gerekenler yapılır.”

urfa çağdaş şanlıurfa başkan beyazgül sevil sancar engelli sıkıntı çağrı destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı