Advert
Advert

ASYAD 15 Temmuz’u unutmadı

15 Temmuz Darbe Girişiminin yıldönümü nedeniyle Anadolu Spor Yazarları Derneği'nin organize ettiği halı saha maçında kentte bulunan gazeteciler ve siyasetçiler bir araya geldi. Kıran kırana geçen maçı 10-9’luk skorla siyasetçilerin kurduğu takım kazandı.

ASYAD 15 Temmuz’u unutmadı
ASYAD 15 Temmuz’u unutmadı Admin
Advert

15 Temmuz darbe girişiminin 3. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Şanlıurfa Anadolu Spor Yazarları Derneği çok anlamlı bir program organize etti. Program kapsamında kentte bulunan gazeteciler ve siyasetçiler halı saha maçında bir araya geldi.Maça Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Anadolu Spor Yazarları Derneği Başkanı ve Damga Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ağaslan,Kanalurfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru,Duru TV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Süt, Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mahmut Kakız,Gazeteciler Mehmet Demir, Müslüm Çap, Abdullah Durmuş, Mehmet Aslan katıldı.AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Eyyübiye Belediyesi Turkuaz AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Aktaşoğlu da maçı izleyenler arasındaydı.

Tempo hiç düşmedi

Eski Amatör Hakem Mehmet Karakeçili’nin yönettiği maçta siyasetçiler ve gazeteciler karşılaştı. Saygı duruşunun ardından başlayan ve büyük bir heyecana sahne olan karşılaşma izleyicilere zevkli anlar yaşattı. Maçın son anlarına kadar temponun hiç düşmediği karşılaşmayı 10-9’luk skorla siyasetçilerin kurduğu takım kazandı. Maçın ardından, siyasetçiler ile gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Rabbim bize bir daha 15 Temmuz’u yaşatmasın”

Maçın ardından konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Böyle bir önemli etkinliği düzenleyen Anadolu Spor Yazarları Derneğine teşekkür ediyorum.15 Temmuz dolayısıyla bir dostluk maçı düzenledik. Çok güzel geçti. Rabbim bize bir daha 15 Temmuz’u yaşatmasın. Buradan şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

“Darbe girişimini bir kez daha kınıyorum”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, “15 Temmuz anısına düzenlenen halı saha maçına iştirak ettik. Darbe girişimini bir kez daha kınıyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

“Maçta kazananın önemi yok”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “15 Temmuz Birlik ve Beraberlik günü olarak kutlanıyor. Bizde bu anlamlı günde basın mensuplarımızla bir halı saha maçı organize ettik. Maçta kazananın önemi yok. Dostluk kazandı” diye konuştu.

Ağaslan: Kazanan dostluk oldu

Anadolu Spor Yazarları Derneği Başkanı ve Damga Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ağaslan ise, “15 Temmuz darbe girişimini nefretle kınıyor Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum.15 Temmuz'u bir spor müsabakasıyla hatırlamak, gündemde tutmak, özellikle bu mücadelede şehit düşen ve gazi olan vatandaşlarımızın anılarını yaşatmak için bir futbol maçı organize ettik. Kazanan dostluk oldu, birlik ve beraberliğimiz oldu. Maça katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum teşekkür ediyorum” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa asyad 15 temmuz futbol turnuvası darbe terör şehit
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı