Advert

Şanlıurfa’da 2.Avrupa spor festivali başlıyor

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi tarafından, Avrupa Birliği desteği ile organize edilen “2.Avrupa Spor Festivali, 16 Temmuz saat 20:00’da Şanlıurfa bisiklet turu ile DSİ tesisleri önünden başlıyor.

  Şanlıurfa’da 2.Avrupa spor festivali başlıyor
  Şanlıurfa’da 2.Avrupa spor festivali başlıyor Admin
Advert

Festival, 16-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında, Şanlıurfa’nın farklı noktalarında gerçekleştirilecek. 16 Temmuz’da Şanlıurfa bisiklet turu ile DSİ tesisleri önünden başlayacak olan festival, 17 Temmuz’da Büyükşehir Belediyesine ait olan Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde down sendromlu gençlerin yüzme yarışı, tekerlekli sandalye basketbol turnuvası ve empati basketbol maçı; 18 Temmuz’da Büyükşehir Belediyesine ait olan SUKAY’da kano yarışı,  su kayağı gösterileri; 19 Temmuz’da Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait futbol sahasında balon futbolu; programın finali olan 20 Temmuz tarihinde ise NOVADA Park AVM önünde; halkın katılımıyla denge oyunu, canlı langırt, elastik basketbol gibi aktiviteler gerçekleştirilecek.

Spor aktivitelerinin ardından EURODESK Şanlıurfa sorumlusu İ.Halil Kılınç ve Harran Üniversitesi AB Uzmanı Mehmet Saim Duru AB, AB Projeleri ve Erasmus hakkında bilgilendirmelerde bulunacak. Festivalin sonunda yerel gruplar tarafından farklı dillerde mini konserler verilecek.

urfa çağdaş şanlıurfa spor festivali futbol sahası balon futbolu bisiklet turu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı