Advert

Başkan Baydilli: ‘Allah Bir Daha 15 Temmuzları Bu Millete Yaşatmasın’

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına katılırken yaptığı konuşmada aziz milletin bir daha 15 Temmuz gibi kara geceleri yaşamamasını diledi.

Başkan Baydilli: ‘Allah Bir Daha 15 Temmuzları Bu Millete Yaşatmasın’
Başkan Baydilli: ‘Allah Bir Daha 15 Temmuzları Bu Millete Yaşatmasın’ Admin
Advert

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümünde Şanlıurfa'da Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile 15 Temmuz şehitlerini anma programı düzenlendi. Şanlıurfa Müzesi önündeki meydanda yapılan programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılarak vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetinde bulundu.

Programda konuşma yapan Başkan Metin Baydilli, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında karanlık güçlerin millete diz çöktürmeye çalıştığını ancak milletin iradesinin bu darbeyi bastırdığını ve ülkeyi ele geçirmeye çalışan şer odaklarına izin vermediğini dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Hainlerin darbe girişimine karşı bu vatanın gerçek sahipleri olan milletimiz buna müsaade etmedi. 15 Temmuz’da 251 şehit vererek kalkışmayı engelledik ve ülkemizi koruduk. Bu vatan için her zaman göğsünü siper edenler, canını feda edenler vardır ve olmaya devam edecektir.

Dünyada Anadolu’dan başka ana ile anılan başka bir yer yoktur. Ana demek vefakâr, cefakâr demektir. İnanıyoruz ki bu vatan hiçbir zaman Anadolu olmaktan vazgeçmeyecek, ana gibi olacaktır. Allah 15 Temmuz gibi kara bir geceyi bu millete bir daha yaşatması inşallah. Ben 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününüzü kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

Öte yandan 15 Temmuz anma programında Karaköprü Belediyesi stantlarında vatandaşlara bayrak ve su dağıtımı gerçekleştirildi.

urfa çağdaş karaköprü 15 temmuz başkan baydilli
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı