Advert
Advert

KPSS'ye girecek öğrencilere otobüs ücretsiz

14 Temmuz Pazar günü Kamu Personel Seçme Sınavı’na girecek adaylar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacak.

KPSS'ye girecek öğrencilere otobüs ücretsiz
KPSS'ye girecek öğrencilere otobüs ücretsiz Admin
Advert

Aziz Budak - Fatma Keber - Urfa Çağdaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek öğrencilerin özel halk otobüsleri hariç, BELSAN'a ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacağını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 14 Temmuz 2019 Pazar günü yapılacak olan KPSS sınavına girecek olan adaylara, Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet vereceklerini belirtti.

Başkan Beyazgül, "14 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan KPSS sınavına girecek olan vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemize ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgelerini göstermeleri durumunda ücretsiz olarak yararlanacaklar. Sınava girecek tüm vatandaşlarımıza başarılar diliyor” ifadelerine yer verdi.

DİKKAT!

14 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavında adaylar (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için, saat 10.00’dan sonra (Eğitim Bilimleri) oturumu için ise 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

urfa çağdaş şanlıurfa kpss sınavı aday otobüs ücretsiz sınav giriş belgesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı