Advert

Şanlıurfa turizminde önemli bir adım daha

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile Şanlıurfa turizminde hedef yükselten Büyükşehir Belediyesi, şehre gelen turistlerin her anlamda hizmet görebilmesi için Turizm Karşılama Ve Enformasyon Bürosu kuruyor.

Şanlıurfa turizminde önemli bir adım daha
Şanlıurfa turizminde önemli bir adım daha Admin
Advert

Şanlıurfa'nın turizmde hak ettiği payı alabilmesi için projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, Balıklıgöl'ün hemen yanında yer alan iki katlı yapıyı Turizm Danışma Ofisine dönüştürüyor. Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat Ve Araştırma Vakfı'na ait yerin Büyükşehir Belediyesine devri ile ilgili Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile protokol imzalayan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, amaçlarının Şanlıurfa turizmini her geçen yıl daha da ileriye taşımak olduğunu söyledi.

Dünyanın en eski yerleşim yeri olan medeniyetler şehri Şanlıurfa'da yine dünyanın en büyük nekropol alanı içerisinde Turizm Karşılama Ve Enformasyon Bürosu oluşturduklarını belirten Başkan Beyazgül, "Biz, Şanlıurfa'ya alt ve üst yapı hizmetlerinde olduğu kadar turizmin her aşamasında da en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Geleceği esas alarak attığımız adımların biri olan protokolümüz için Valimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu alanı dönüştürdüğümüz zaman şehrimize gelen tüm turistler ofisimizden yararlanabilecekler. Turistler gerek turizm rotaları konusunda, kalacak yer ve gastronomi anlamında tüm yönlendirmelerden faydalanacaklar" diye konuştu.

Kısa zamanda faaliyete geçecek Turizm Karşılama Ve Enformasyon Bürosunda yabancı dil bilen ve turizm konusunda deneyimli personeller görev yapacak.

urfa çağdaş şanlıurfa turizm önemli adım turizm danışma potansiyel
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı