Advert

İşaret dili kursu sona erdi

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’nde Çadır Gençlik Merkezi’nde İşaret Dili Eğitmeni ve Tercümanı Sevil Sancar tarafından başlatılan ‘İşaret Dili Kursu’ sona erdi.

İşaret dili kursu sona erdi
İşaret dili kursu sona erdi Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Yaz sezonu nedeniyle sona eren ‘İşaret Dili Kursu’nun yeni döneminin Eylül ayında başlayacağı kayıt için İşaret Dili Eğitmeni Sevil Sancar ile irtibat kurulması gerektiği öğrenildi.

İşaret Dili Kursu’nun yaz tatili sebebiyle sona ermesiyle beraber bir açıklama yapan eğitmen Sancar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2017 Yılı itibariyle Şanlıurfa Karaköprü Çadır Gençlik Merkezinde başlatmış olduğum #işaretdili Kursumuzda bir sona daha geldik... 5. grup öğrencilerimle #işaretdili Kursumuz 30.06.2019 itibariyle sona erdi. Ve nedense Bitti demeye dilim varmadı. Çünkü öyle alıştım ki, bu güzel meleklere. Sadece kursta değil, iftarda buluştuk, ders sonu buluştuk, gezilerde buluştuk, çekimlerde buluştuk, kahvaltıda buluştuk, ders molalarımızı güzelleştirdik ve her yan yana olmanın kıymetini bildik. Alıştık birbirlerimize. Sadece öğrencilerim olmadılar, yeri geldi sırdaşım, dostum, kardeşim ve arkadaşım oldular. Ve hiç bir zaman desteklerini esirgemediler. Bu yüzden ki Bitti demeye dilim varmadı.

Kurs biteli, Bir hafta kendimi nasılda boşlukta hissettim, İşte o vakit anladım ki ben ne kadar da çok bağlanmışım bal öğrencilerime, ne kadar da aşk ile yapıyormuşum mesleğimi.

Her yeni dönem, yeni kavuştuğum öğrencilerime alışırken, bir önce ki kurs öğrencilerime olan özlemim bir kez daha artıyor. Hepinizi çok ama çok seviyorum. İyi ki varsınız...

Kurs boyunca desteğini esirgemeyen, daima buluşmalarımıza katılıp bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim.”

urfa çağdaş şanlıurfa işaret dili eğitmen sevil sancar kurs kayıt
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı