Advert

Haliliye’de ilaçlama çalışması aralıksız devam ediyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ‘Haliliye’nin refahını ve hijyenini yükselteceğiz’ sloganıyla başlayan temizlik ve ilaçlama çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, sinek ve haşere çalışmalarında apartman bahçe ile girişlerine yaptıkları ilaçlamaların yanında, bilgilendirme amaçlı apartman girişlerine etiket yapıştırıyor.

Haliliye’de ilaçlama çalışması aralıksız devam ediyor
Haliliye’de ilaçlama çalışması aralıksız devam ediyor Admin
Advert

Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik ve ilaçlama çalışmalarını kırsal ve merkez mahallelerde program dahilinde sürdürüyor. Ekipler, vatandaşlardan gelen taleplerin yanında çalışmaları dahilinde sinek ve haşere ile mücadele için apartman giriş ve bahçelerinde özel çalışmalar yapıyor. İlaçlama çalışmalarının ardından ekipler, apartman girişlerine bilgilendirme amaçlı etiket yapıştırıyor.

Veysel Karani Mahallesinde devam eden çalışmalarda ekiplere eşlik eden Muhtar Sadık Salar, “Yapılan çalışmalardan mahalleli olarak son derece memnunuz. İlaçlama ve temizlik ekipleri başta olmak üzere topyekûn çalışıyorlar. Açıkçası böylesi çalışma hiç görülmemişti. Ekibiyle, şefiyle, başkanıyla ve çalışanları ile hep birlikte çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca her binanın bahçesinin ilaçlamasından sonra etiketleme yapıyorlar. Tabi ki bu çalışmalar vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor. Sivrisinek, haşere ve vez olsun tüm çalışmalar aralıksız sürüyor. Ben bu vesile ile Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan ekipler, 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına gelen taleplere de anında cevap vererek, vatandaşların ihtiyaçlarını gideriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Sağlık Bakanlığı tarafından haşerelere karşı kullanılmak üzere ruhsatlandırılmış, onaylanmış ve etkinliği ispat edilmiş ilaçlarla çalışmaların yapıldığı bildirildi.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye apartman ilaçlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı