Advert
Advert

Dünya Çevre Haftası Etkinliklerle Kutlandı

Şanlıurfa’da 05 -11 Haziran Dünya Çevre Haftası etkinlikleri yapıldı. Kadem Şanlıurfa İl Temsilciliğinde Dünya Çevre Haftası ve SIFIR ATIK konulu eğitimi verildi.

Dünya Çevre Haftası Etkinliklerle Kutlandı
Dünya Çevre Haftası Etkinliklerle Kutlandı Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde, Dünya Çevre Haftası ve Sıfır Atık Bölge ve İl Genelinde okullar olmak üzere insanlarımızı bilinçlendirmek için oluşan mesai meftunun gözetmeksizin hizmet verdiler.

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İl Müdürü İsmail Işıkdağ destekleriyle ve oluşan Çevre Heyeti Başkanı İl Müdür Yardımcısı Ramazan Özel katkıları,   Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Âdem Ekinci’nin gayretleri Teknik Personelleri çabaları Şanlıurfa’nın tamamına ulaşılmaya çalıştılar.                     

 Şanlıurfa Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Heyeti Başkanlığında Okullarımızın yaz tatilin son günlerine gelmiş olması, Ramazan orucu, Ramazan Bayramı Olması nedeniyle özel gayretler sarf edilerek, İlimizin hemen hemen tüm öğrencilere ulaşmaya çalıştılar.

Bu kapsamda Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 2019 Yıllı Çalışma heyet başkanı İl Müdür Yardımcısı Ramazan Özel, Çevre Yönetimi, Denetimi Şube Müdürü Adem Ekinci ve Çevre teknik personelleri tarafından hafta kapsamında etkinliğe erken başlayarak,  29 Mayıs 2019 Çarşamba günü Kadem Şanlıurfa İl Temsilciliğinde Dünya Çevre Haftası ve SIFIR ATIK konulu eğitimi verildi. Kadem salonunda yer alan katılımcılara ve  Genç Öğrencilerimize çeşitli hediyeler taktim edildi.

Ramazan Orucu nedeniyle ve Ramazan Bayramın tatilin bitimiyle birlikte ilk mesai gününde (10 Haziran 2019 Pazartesi günü) Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Ramazan Özel (Çevre Heyet Başkanı), Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Adem Ekinci ve ÇED Çevre İzinleri Şube Müdiresi Zehra Güliz Has ile birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret edilerek, Dünya Çevre Haftası ve Sıfır Atık Projeleri hakkında bilgilendirme yaptılar. Tüm Çevre heyet bilgilendirmenin ardından Eyyubi’ye İlçemizde bulunan Bilim İlkokulunda bulunan öğrenciler tarafından hazırlanan resim etkinliğine katılım sağlandı. Bilim ilkokulunda bulunan katılımcılar ve öğrencilere Dünya Çevre Haftası ve SIFIR ATIK konulu eğitim verildi. Öğrencilere ve katılımcılara Okul Çantası, Çevreci Çocuk Dergisi, Sıfır Atık Gazetesi ve Pazar Çantası hediye olarak verildi.

Dünya Çevre Hafta kapsamında Çalışma heyet başkanı İl Müdür Yardımcısı Ramazan Özel ve Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Adem Ekinci ve Teknik personellerle birlikte Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin’in Eşi Gülhan Erin’in katılım ve katkılarıyla Hacı Eyyüp Koç İlkokulunda Yetim ve Suriyeli Çocuklara Çevre Bilincini aşılamak amacıyla düzenlenen eğitime katılım olmuştur.

 Hacı Eyyüp Koç İlkokulun da bulunan katılımcılara, öğrencilerimize Çevre Heyeti ve Gülhan Erin Hanım Efendi tarafından, Okul Çantası, Çevreci Çocuk Dergisi, Sıfır Atık Gazetesi ve Pazar Çantası hediye verilerek, sevinçlerine ortak olundu.

urfa çağdaş şanlıurfa çevre haftası sıfır atık öğrenci katı atık çanta hediye
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı