Advert
Advert

Şanlıurfa, turizmde ortak akılla hareket ediyor

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, turist akınının yaşandığı Şanlıurfa'da tarihi çarşılar bölgesindeki esnafı ziyaret ederek satışı yapılan ürünlerin daha hijyenik koşullarda sunulmasını talep etti.

Şanlıurfa, turizmde ortak akılla hareket ediyor
Şanlıurfa, turizmde ortak akılla hareket ediyor Admin
Advert

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yılını Göbeklitepe Yılı ilan etmesinin ardından gerek paydaş kuruluşlarla gerekse sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek fikir ve önerileri tek çatı altında buluşturan Büyükşehir Belediyesi, ortak akılla Şanlıurfa'yı turizm şehri yapmakta kararlı.

Turizmde hak ettiği payı alabilmek için toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kez Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. İkili sohbet ortamında geçen ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, satılan ürünlerin hijyenik koşullarda sunulması için esnafla istişarede bulundu. Önerileri de dinleyen zabıta ekipleri, özellikle açıkta ürün satışının yapılmaması hususunda esnafın daha hassasiyetli davranmasını istedi. Zabıta ekipleri ziyaretlerini gün boyu sürdürürken, önümüzdeki günlerde şehrin diğer bölgelerindeki esnaf grupları ile buluşacak.

urfa çağdaş şanlıurfa turizm ortak akıl zabıta ekipleri esnaf göbeklitepe ürün hijyen
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı