Advert

Şanlıurfaspor Şokta! Başkanın koltuğu ve masaları İcra Memurları götürdü

Şanlıurfaspor’a ödenmeyen borçlarından dolayı haciz geldi. Tesislere giden memurlar eşyalara el koydu.

Şanlıurfaspor Şokta! Başkanın koltuğu ve masaları İcra Memurları götürdü
Şanlıurfaspor Şokta! Başkanın koltuğu ve masaları İcra Memurları götürdü Admin
Advert

Şanlıurfaspor’a ödenmeyen borçlardan dolayı haciz geldi. Akşam saatlerine doğru kulüp tesislerine icra memurları geldi. Sezon başında Bolu kampında konaklama yaptıkları otele ödeme yapamadıklarından dolayı bundan birkaç ay önce 300 bin değerinde icra işlemleri başlatılması sonucunda kulübün tesislerine icra memurları gelmişti. Yetkili kişilerin araya girmesi ile ödeme için ek süre alan Şanlıurfaspor kulübü bu süre içerisinde ödeme yapmadığından dolayı akşam saatlerinde icra memurları yine kapıya dayandı. Bu sefer tesislerde bulunan değerli eşyalara el koyulurken eşyalar binadan boşaltılmaya başlandı. 

Takım play-off’a kalmıştı

Sezon başından beridir maddi sıkıntılarla boğuşan TFF 2.lig ekibi Şanlıurfaspor tüm bunlara rağmen geçen hafta karşılaştığı Menemen Belediyespor ile berabere kalarak Play-Off’a kalmayı sezonun bitimine bir hafta kala garantilemişti.

Birkaç gün önce futbolcular şehri terk etmişlerdi

Şanlıurfaspor bir hafta içinde ikinci şokuyla karşılaştı. Menemen Belediyespor maçından birkaç gün sonra aylardır maaş alamadıklarını söyleyen bazı futbolcular bavullarına alarak memleketlerine dönmüştü. Durumu sosyal medya hesaplarında da paylaşan futbolcular birlikte çekindikleri fotoğrafın altına da Bizden Bu Kadar notu bırakarak yetkili kişilere gönderme de bulunmuştu.

Bugünde haciz şoku ile karşılaştı. Her sezon maddi krizlerle boğuşan kulübün kapısına bu sefer haciz memurları dayandı. Borçlardan dolayı kendilerine tanınan süre içerisinde de borçlar ödenmediği için kulüp tesislerine gelen haciz memurları tesisteki değerli eşyalara el koydu.

‘2 gün sonra lig maçına çıkacak’

Cumartesi günü saat 15:30’da Tuzlaspor ile 11 Nisan Stadyumunda karşılaşacak takım futbolcu ve borç şoku ile karşılaştı. Birçok futbolcunun şehri terk etmesinden dolayı Cumartesi kimlerin maça çıkıp oynayacağı muamma.

urfa çağdaş şanlıurfaspor icra tesis
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı