Advert
Advert

Okçuluk turnuvası yoğun ilgi gördü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ödüllü Başkanlık Kupası Okçuluk Turnuvası tamamlandı.

Okçuluk turnuvası yoğun ilgi gördü
Okçuluk turnuvası yoğun ilgi gördü Admin
Advert

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı Gençlik, izmir escort Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 15 branştaki; atletizm, futbol, basketbol, voleybol, güreş, tekvando, karate,  judo, okçuluk, masatenisi, kort tenisi, futsal, satranç ve dart sporuyla yapılan ödüllü başkanlık kupası, Futbol Dünyası Tesisleri'nde yapılan Okçuluk turnuvasıyla tamamlanarak, ödüller sahiplerini buldu. Gençlerin boş vakitlerini değerlendirmeleri için açılan ücretsiz kurslarla yetenekleri keşfedilen gençlerin ilgili alanlarda değerlendiren ve kendi kulüp bünyesinde lisanslaştıran Büyükşehir Belediyesi, ata sporcularımızdan biri olan okçuluğu yaşatmaya devam ediyor. Gençlik, Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Spor Kulübü Okçuluk Takım sporcuları toplamda 4 kategori ve 45 sporcuyla bu turnuvada, klasik yay erkekler, klasik yay bayanlar, klasik yay minikler ve makara yay erkekler kategorisinde sporcular yarıştı.

ALKAN: ATA SPORUNU YAYGINLAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Türkiye Okçuluk Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Murat Alkan,"Urfa'da bir ilki gerçekleştirdik. Belediyemizin lisanslı sporcuları var. Bu noktadan sonra inşallah Büyükşehir Belediyemizle büyük işlere imza atacağız. Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzün Okçuluk takımının şuanda 160 lisanslı sporcusu var.. Amacımız Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde okçuluk sporunu ilimizde tanıtmak, geliştirmek ve gençlerimize bu sporu öğretmek. Şanlıurfa'da 7 den 70 e herkesi bu spora yönlendirmek" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa okçuluk turnuva başkanlık kupası
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı