Advert

Büyükşehir'den 'farkındalık paneli'

Büyükşehir Belediyesi, otizm ve down sendromlu bireylerin ailelere ve özel eğitim kurum eğitmenlerine yönelik farkındalık paneli düzenleyerek bireylere yönelik yaklaşımlar hakkında bilgiler verdi.

Büyükşehir'den 'farkındalık paneli'
Büyükşehir'den 'farkındalık paneli' Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık Ve Sosyal İşler Dairesi Engelliler kadıköy escort Şube Müdürlüğü tarafından Engelli Koordinasyon Merkezinde, otizmli bireylerin ailelerine yönelik 'Farkındalık Paneli' düzenlendi. Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Halil Diken, Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Öğretim Görevlileri Ali Kaymak ve Öğretim Görevlisi Gökhan İnce tarafından sunumu yapılan panele Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Engelliler Şube Müdürü Habip İpar, özel eğitim kurum eğitmenleri, otizm ve dowm sendromlu bireylerin aileleri katılım gösterdi.

Programda özel eğitim kurum eğitmenlerine, engelli, otizm ve dowm sendromlu bireylerin ailelerine çocuklarına yönelik yaklaşımlarını içeren konular hakkında bilgiler verildi.

Panelin ardından Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Halil Diken, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak Şanlıurfa'ya geldik. Otizm ve down sendromlu çocukların aileleri, eğitmenlerine uzman arkadaşlarımla verimli bilgiler sunduk. Özel eğitimde ve erken çocuklukta değerlendirme süreci, bu süreçte yaşanan sorunlar ve sorunlara çözüm önerilerine yönelik deneyimlerimizi paylaştık" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa otizm farkındalık panel
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı