Advert

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması ödül töreni

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye genelinde düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışması Şanlıurfa il ödül töreni İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Şubesi işbirliği ile Haliliye Urfa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması ödül töreni
Sağlıklı nesil sağlıklı gelecek yarışması ödül töreni Admin
Advert

Törene İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Bestekâr ve Ses Sanatçısı Cemil Sezgin, Okul Müdürleri, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Hüseyin Kara, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Gençlik Komisyonu Üyesi Mehmet Asoğlu, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Üyeleri ve Gönüllüleri,  Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldı. Yogun bir öğrenci katılımıyla gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ardından Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik'in selamlama konuşmaları ile açıldı. Çelik konuşmasında gençlerimiz bizim her şeyimiz. Biz onları hiç bir kötüye, hiç bir tehlikeye, hiç bir örgüte kaptırmayacağız. Bu gençler tarih yazan ecdadın torunlarıdır. Kendilerine sahip çıkıp, esaslarına yakışan nesiller olacaklardır, dedi. Çelik konuşmasında İl Valimiz Sayın Abdullah Erin'e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin Turan'a teşekkür etti.  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer de konuşmalarında Yarışmanın amacı gençleri ve çocukları bilinçlendirmektir. Bu bilince erişen tüm öğrencilerimiz bizim nazarımızda zaten birinci olmuştur. Dileğimiz burada dereceye girenlerin Ülke genelinde de derece almalarıdır. Evlâtlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum, dedi. Daha sonra  Yeşilay tanıtım slaytı izlendi. "Baba Uyan" şiirinin okunması,  sanatçı Cemil Sezgi'nin türküleri ile gençleri coşturması sonrasında ödül töreni gerçekleşti. Görsel  İlkokul  kategorisinde birinci olan  2002 Vakıflar İlkokulundan  İbrahim Ethem Aktar,  Görsel Ortaokul kategorisinde birinci olan Şanlıurfa Bilim Sanat Merkezinden Nisa Nur Muratoğlu, Görsel Lise kategorisinde birinci olan Süleymaniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Seher Dağ,  Edebi İlkokul kategorisinde  birinci olan Koç İlkokulundan Fatma Demir,  Edebi Ortaokul kategorisinde birinci olan Şanlıurfa Bilim Sanat Merkezinden Buğrahan Korkmaz, Edebi Lise kategorisinde birinci olan Turgut Özal Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinden Salih Tek ödüllerini aldılar. 

Tören jüri üyelerine plaket, yarışmada derece alan öğrencilerin öğretmen ve okul müdürlerine Yeşilay hediyelerinin takdimi ve hatıra fotoğrafının çekimi ile son buldu.

urfa çağdaş şanlıurfa yeşilay sağlık yaşam nesil ödül
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı