Advert

Başkanlar tebrikleri kabul etti

31 Mart 2019 mahalli seçimlerinin ardından AK Partiden aday olup seçimi kazanan yeni Belediye Başkanları, düzenlenen ortak organizasyon ile tebrikleri kabul ettiler. AK Parti tebrik töreninde büyük izdiham yaşandı. AK Başkanlar sevenlerinin akınına uğradı.

Başkanlar tebrikleri kabul etti
Başkanlar tebrikleri kabul etti Admin
Advert

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve merkez ilçe Belediye Başkanları tebrik kabul töreninde sıra kuyruğu oluştu.

31 Mart Yerel seçimlerinden zaferle çıkan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak,  Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Harran ilçesi Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile Milletvekilleri Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, 25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ve MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz ile birlikte Hacı Bekir Sofrasında Şanlıurfalıların tebriklerini kabul ettiler.

Büyük bir başarıya imza atan halkımıza teşekkür ederiz

Vatandaşların oldukça kalabalık katılarak ilgi gösterdiği tebrik kabulünde konuşan İl Başkanı Yıldız, “Şanlıurfa olarak büyük bir başarıya imza atan halkımıza teşekkür ederiz. Bundan sonra Belediye Başkanlarımız halkımızın hizmetkarı olarak görevlerini hakkıyla yerine getirecekler. İlimiz ve ilçelerimiz en ücra köşelerine kadar hizmete doyacak inşaallah” dedi.

Şanlıurfalı hemşerilerimize teşekkür ederiz

AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ta, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanlarımız, İl-İlçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımız ile birlikte tebrik kabul programında hemşerilerimizle bir araya geldik. Şanlıurfalı hemşerilerimize teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bize hizmetkâr olma görevi tevdi eden hemşehrilerimize teşekkür ederiz

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ise, “İl Başkanımız, MKYK üyemiz, Milletvekillerimiz, ilçe Belediye Başkanlarımız ve teşkilâtımızla tebrikleri kabul ediyoruz. Yoğun ilgi gösteren ve bize hizmetkâr olma görevi tevdi eden hemşehrilerimize teşekkür ederiz” diyerek herkese teşekkür etti.

Hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

‪AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal da, “İl Başkanımız Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekillerimiz, MKYK üyemiz, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte tebriklerini iletmeye gelen hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek yeni başkanlara görevlerinde başarılar diledi ve vatandaşlarımıza da candan teşekkür ettiğini belirtti.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim belediye başkanları tebrik kabul
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı