Advert

Başkan Nihat çiftçi oyunu kullandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sabah erken saatlerinde ailesi ile birlikte gittiği Ayşegül Kaman Anadolu Lisesinde oyunu kullandı.

Başkan Nihat çiftçi oyunu kullandı
Başkan Nihat çiftçi oyunu kullandı Admin
Advert

Sabah erken saatlerde Karaköprü ilçesindeki Ayşegül Kaman Anadolu Lisesine giden Başkan Çiftçi, ilk olarak oy kullanamaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. 31 Mart yerel seçimlerinin başta Şanlıurfa olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Çiftçi eşi Sema Çiftçi ile birlikte oyunu kullandı.

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, “Gerek siyasi parti yöneticileri gerek ise adaylar her türlü söylemi propaganda çerçevesinde söylerler. Ama neticede seçmen bu günü bekleyerek demokratik hakkını kullanmak suretiyle sandık başına gider. Bu gün bizlerde birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak reyimizi kullandık. Yerel seçimler ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin gelişimi için önemli tercihlerdir. Muhtarımızdan başlamak kaydı ile bize hizmet edecek olan Meclis Üyelerimizi, İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızı seçiyoruz. Allah’ın izni kazanan Şanlıurfa’mız olacak herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu gün sükûnet ve huzur içerisinde bir seçimi gerçekleştiriyoruz tamamıyla insanlarımız demokratik bir olgunluğa erişmiş durumdadır, buda bizleri mutlu ediyor.  İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanır umarız ki kazanan Şanlıurfa olur. Bu güne kadar ilk kez aday olmadan oyumuzu kullanıyoruz destek veren, bizler ile yüreği atan ve emek veren tüm dostlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ardından Başkan Nihat Çiftçi, farklı okulları ziyaret ederek oy kullanmaya gelen vatandaşlar ve sandık görevlileri ile sohbet etti.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim oy kullanma başkan adayı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı