Advert
Advert

Başkan Baydilli oyunu kullandı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yerel Yönetimler Seçimleri nedeniyle sandık başına giderek oyunu kullandı. İlçedeki Narlı İlkokulu’nda oy kullanan Başkan Baydilli, ‘Seçimler ilçemize, Şanlıurfa’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun’ dedi.

Başkan Baydilli oyunu kullandı
Başkan Baydilli oyunu kullandı Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yerel Yönetimler Seçimleri kapsamında Akpiyar Mahallesindeki Narlı İlkokulunda oyunu kullandı. Başkan Metin Baydilli, okul bahçesinde selamladığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra seçmenlerle birlikte sıraya giren Başkan Baydilli Narlı İlk Okulu’nda kurulan 1052 numaralı sandıkta oy kullandı. Başkan Baydilli’ye Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da eşlik etti.

Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Başkan Metin Baydilli, “31 Mart yerel yönetimler seçimleri için bugün tüm Türkiye sandık başına gidiyor. Biz de gelip oyumuzu kullandık ve okullarımızı ziyaret sandık görevlileri, oy vermeye gelen vatandaşlar ve güvenlik görevlileriyle bir araya geliyoruz. Seçimin kazasız, belasız ve güvenli bir şekilde geçmesini temenni ediyor, sonuçların Karaköprü ’müze, Şanlıurfa’ya ve tüm ülkeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Metin Baydilli, oy verme işleminin ardından Karaköprü İlçesine bağlı okulları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim karaköprü başkan baydilli oy kullanma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı