Advert
Advert

Aslan, Bu seçim hepimizin seçimidir.

Karaköprü’nün adayı Essum Aslan, “Hepimizin daha iyi hizmet görmesi ve daha iyi yarınlara uyanması, aşımızın, suyumuzun, ekmeğimizin elektriğimizin olması için bu seçim hepimizin seçimidir.” dedi.

Aslan, Bu seçim hepimizin seçimidir.
Aslan, Bu seçim hepimizin seçimidir. Admin
Advert

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Yaylacık mahallesinde bulunan ağır vasıta servisini ziyaret ederek orada çalışan emekçilerle bir araya geldi. Servisin çalışanlarına hitap eden Aslan, “Bu seçimde her beraber Urfa’da bir değişiklik yapmamız gerekiyor. Urfa’da geleceğimizi daha emin ellere emanet etmemiz gerekiyor.”diye konuştu.

Bu seçim gençlerin seçimidir

Bu seçimin oldukça önemli olduğunu söyleyen Aslan, “Bu seçim gençlerin seçimidir, geleceğin seçimidir. Bu seçimde her beraber Urfa’da bir değişiklik yapmamız gerekiyor. Urfa’da geleceğimizi daha emin ellere emanet etmemiz gerekiyor. Hepimizin daha iyi hizmet görmesi ve daha iyi yarınlara uyanması, aşımızın, suyumuzun, ekmeğimizin elektriğimizin olması için bu seçim hepimizin seçimidir. Çok desteğiniz var bunu gönlümüzde hissediyoruz. “ şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü seçim başkan adayı essum aslan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı