Advert
Advert

Cevheri, Elektrik bir haktır

Şanlıurfa’nın adayı Sabahattin Cevheri, elektrik kesintilerin her seçimde siyasi malzeme yapıldığını söyledi.

Cevheri, Elektrik bir haktır
Cevheri, Elektrik bir haktır Admin
Advert

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri Şanlıurfa’nın kanayan yarası olan elektrik kesintileri hakkında yaptığı açıklama ile elektriğin temel bir hak olduğunu belirterek kimsenin bunu seçim malzemesi yapmak gibi bir hakkının olmadığını söyledi.

Baraja rağmen kesintiler var

GAP’ın başkenti ve dünyanın sayılı büyük barajlarından olan Atatürk Barajına sahip olan Şanlıurfa’da sık sık yaşanan elektrik kesintileri ve buna bağlı olarak yaşanan zararlar vatandaşı çekilmez bir çile içine koydu. Her seçimde siyasilerin sorunu çözme sözü verip daha sonra unuttuğu elektrik kesintileri bu seçimde de yeniden gündeme alınarak vatandaş kandırılmaya ve sorunun çözümü ertelenmeye çalışılıyor.

Siyasi malzeme yapılıyor

Elektrik kesintileriyle ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa’nın adayı Sabahattin Cevheri, “Elektrik bir haktır, seçim malzemesi değil. Elektriğe erişim, sağlık ve eğitim gibi temel sosyal haklarımızın karşılanmasında kilit öneme sahiptir. Yıllardır halkın güvenini boşa çıkaran, bu alanda bir adım atmayanların, seçim zamanı elektriğe erişim konusunda verdiği vaatler inandırıcılıktan bir hayli uzaktır.” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim başkan adayı çalışma sorun çözüm
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı