Advert

Haliliye’de kapalı yüzme havuzu hizmete girdi

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç Kapalı Yüzme Havuzu, hizmete sunuldu. Düzenlenen programda konuşan Başkan Fevzi Demirkol, “Yaz ve kış aylarında spor salonları, buhar odası ve saunası ile halkımızın hizmetine sunduğumuz kapalı yüzme havuzu, Haliliye’mize hayırlı olsun” dedi.

Haliliye’de kapalı yüzme havuzu hizmete girdi
Haliliye’de kapalı yüzme havuzu hizmete girdi Admin
Advert

Başkan Fevzi Demirkol’un projeleri arasında yer alan ve alınan meclis kararıyla Borna- Herkes’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in ismi verilen Devteşti Mahallesindeki Kapalı Yüzme Havuzu, törenle hizmete girdi. Başkan Fevzi Demirkol, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen program, Haliliye Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başladı.

Halk oyunlarının ardından konuşan ASKF Başkanı Aktaşoğlu, yapılan hizmetin önemine vurgu yaparak, Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. İl Müdürü Alp de, kentte sulama kanalındaki boğulmalara değinerek, yapılan bu havuzun önemine vurgu yapıp, Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti.

Programda son olarak konuşan Başkan Demirkol ise yaptıkları çalışmaları anlatarak, “Yaz ve kış aylarında spor salonları, buhar odası ve saunası ile halkımızın hizmetine sunduğumuz kapalı yüzme havuzu, Haliliye’mize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol, davetlilerle birlikte havuzda incelemelerde bulundu.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş haliliye başkan demirkol kapalı yüzme havuzu açılış spor salonu sauna
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı