Advert

Cevheri ile yeniden hizmet gelecek

Şanlıurfa’nın adayı Sabahattin Cevheri, “Her alanda projelerimiz hazırdır. Şanlıurfa yeniden hizmete kavuşacak” dedi.

Cevheri ile yeniden hizmet gelecek
Cevheri ile yeniden hizmet gelecek Admin
Advert

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları boyunca samimi ve mütevazı çalışmalarıyla Şanlıurfalıların gönlünde taht kuran Cevheri’ye her geçen gün teveccüh daha da artıyor. Rakipleriyle arasındaki farkı her geçen gün daha da arttıran Cevheri, “Şanlıurfa’nın büyük bir fark ile ‘değişime evet’ diyeceğini söyledi.

Yeniden hizmet için değişime evet

Şanlıurfa’ya yaptığı hizmetler ile tanınan Sabahattin Cevheri, Şanlıurfa’ya tekrar hizmetlerin gelmesi için 31 Mart tarihinde Şanlıurfalıların ‘değişime evet’ diyerek oyunu kullanması gerektiğini belirterek, “31 Mart seçimleri siyasi seçimler değildir. Siz burada kendinize hizmet edecek belediye başkanını seçeceksiniz. Bunun partiler ile alakası yoktur. Hizmet için adayların geçmişine bakmanız yeterli olacaktır.” dedi.

Şanlıurfa her şeye sahip

Şanlıurfa’nın gelişmesi için bütün olanaklara sahip olduğunu söyleyen Cevheri, “Şanlıurfa tarihi, kültürü, GAP’ı, turizmi ve doğal güzellikleriyle her şeye sahiptir. Peki, turizm, tarıma dayalı sanayi, tarım vs. bunlar yeteri düzeyde gelişmiş mi? Hayır. Biz her alanda projelerimizle bunları geliştireceğiz. Bu da Urfa’nın ve Türkiye’nin yararınadır. Başka iller bizden aldıklarını bize daha fazla ücretle satıyor” diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim başkan adayı sabahttin cevheri vatandaş hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı