Advert

Gülender Açanal’dan AK adaylara destek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları için geldiği memleketi Şanlıurfa’da, AK Partiye destek arayışlarını il genelinde sürdürüyor.

Gülender Açanal’dan AK adaylara destek
Gülender Açanal’dan AK adaylara destek Admin
Advert

AK parti ve AK adaylara destek maksatlı Haliliye, Karaköprü ve Ceylanpınar’da seçim çalışmalarını sürdüren AKM Vekil Ecz. Açanal, AK adaylara gösterilen teveccühün kendilerini mutlu ettiğini, Allah’ın izni, vatandaşlarımızın da desteğiyle 31 Mart akşamı AK Partinin zaferini hep birlikte kutlayacaklarını söyledi.

Alınmadık gönül bırakmayana dek çalışmaya devam

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde AK Partiye destek arayışlarına devam ettiklerini belirten AK Vekil Açanal, “Yağmur, çamur demeden Haliliye Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte çalışmalara devam ediyoruz. ‪AK Parti gönüllerin partisidir. Alınmadık gönül bırakmayana dek çalışmaya devam edeceğiz. Bu arada Haliliye ilçemize bağlı Bahçelievler esnafımızı ziyaret edip desteklerini talep ettik. Sağ olsunlar, her gittiğimiz yerde tatlı dil, güler yüz ve sevgi, saygı gördük. Biz yine de dua ve destek taleplerimizi ilettik, olumlu cevaplar aldık. Allah hemşehrilerimizden razı olsun” dedi.

31 Mart seçimlerinin önemini anlattık

Karaköprü ilçesinde de seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Belediye Başkan adayımız Metin Baydilli, İlçe Başkanımız Sait Ağan, Karaköprü meclis üyesi adaylarımız Metin Kürkçüoğlu ve Osman Uludağ ile birlikte Karaköprü Şenevler mahallesinde, Halil Yaşarsoy'un düzenlediği ev toplantısına katılıp hemşehrilerimizle buluştuk. 31 Mart seçimlerinin önemini anlattık. Ülkemiz ve özellikle Şanlıurfa’mız üzerinde oynanan oyunlardan bahsettik. Geleceğimiz için, ülkemizin, milletimizin ve Şanlıurfa’mızın huzur ve refahı için mutlaka AK Partiye destek olunması gerektiğini belirttik. Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza olan teveccühleri ve onun anlattıklarından durumun farkında olduklarını belirterek 31 Mart günü sandık başlarına gittiklerinde AK Partiye oylarını kullanacaklarını belirttiler. Allah hemşehrilerimizden razı olsun. Allah’ın izni, vatandaşlarımızın da desteğiyle 31 Mart akşamı AK Partinin zaferini hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

AK Parti ve AK adaylara destek ve dua istedik

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Açanal, Ceylanpınar ilçesinde de, AK Parti Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Abdülkerim Gök, AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek ve teşkilat üyeleriyle birlikte Ceylanpınarlı hemşehrilerimizle buluştuklarını ve AK Parti ve AK adaylara destek ve dua istediklerini söyledi.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim çalışma destek hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı