Advert
Advert

Cevheri, Urfa turizm ile kalkınacak

Şanlıurfa’nın adayı Sabahattin Cevheri, Şanlıurfa’nın turizm ile kalkınması için ‘değişim’ dedi.

Cevheri, Urfa turizm ile kalkınacak
Cevheri, Urfa turizm ile kalkınacak Admin
Advert

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, Şanlıurfa’da turizmin kalbinin attığı aşağı çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafın iş yapamadıklarını belirtmesi üzerine Cevheri, “Şanlıurfa Göbeklitepe’si, Balıklıgöl’ü ve Harran’ı ile başlı başına bir değerdir. Şanlıurfa turizminin gelişmesi için gereken her şey var. Biz belediye başkanlığını kazandığımızda esnafımız sadece turizm gelirlerinden istediği geliri elde edecek.”dedi.

Doğru zamanda kullanmak gerek

Şanlıurfa’nın Türkiye’nin diğer illerine göre turizm anlamında en şanslı il olduğunu söyleyen Cevheri, “Turizm bir kentin kalkınması için çok büyük bir etkendir. Bu doğru zamanda kullanıldığı takdirde o kentin kalkınması kaçınılmazdır. Şanlıurfa’da turizm hareketlenmesi için gereken her şey bulunuyor. Tarihi, dini ve kültürel anlamda ne isterseniz var. Ama bunların değerlendirilmesi gerekiyor.”diye konuştu.

Kentin kalkınması için turizm önemli

“Turizmin gelişmesi ve turistlerin kente gelmesi başta esnafın yararınadır.” diyen Cevheri, “Şanlıurfa Göbeklitepe’si, Balıklıgöl’ü ve Harran’ı ile başlı başına bir değerdir. Şanlıurfa turizminin gelişmesi için gereken her şey var. Biz belediye başkanlığını kazandığımızda esnafımız sadece turizm gelirlerinden istediği geliri elde edecek. Buna paralel olarak işsizlik de azalacak ve kent zenginleşecektir.” şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa urfanın adayı seçim sabahattin cevheri turizm kalkınma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı