Advert

Öcalan esnafın sorununu dinledi

HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Ömer Öcalan ve Ayşe Sürücü Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler semtini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Öcalan esnafın sorununu dinledi
Öcalan esnafın sorununu dinledi Admin
Advert

Mehmet Toprak- Urfa Çağdaş/

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle HDP’li milletvekilleri Şanlıurfa’da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

HDP Şanlıurfa milletvekilleri Ömer Öcalan, Ayşe Sürücü ve Haliliye encümen üyeleri ile birlikte bugün Bahçelievler semtinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Seçim çalışması nedeniyle esnaf ziyaretlerini sürdüren milletvekilleri esnafın sorunları karşısında şaşkınlıklarını dile getirdi.

Bahçelievler’de seçim çalışmalarını sürdüren ve esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyen milletvekili Ömer Öcalan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle bugün Bahçelievler’de esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gördüğümüz tablo pek iç açıcı değil. Esnaf siftah yapmadan dükkanını kapattığını belirti. Vatandaş ise ekonomik kriz, işsizlik ve hayat pahalılığından şikayetçi.” Diye konuştu.

Milletvekili Ayşe Sürücü ise “Vatandaşlarımız bunalmış durumda evlerine 1 kilo İsot almamaktan pazara gitmekten korktuklarını söylüyorlar. Esnaf ise sabah evden işe gitmek işyerlerini açmak içlerinden gelmediğini söylüyor diye dert yakınıyorlar.” Dedi.

urfa çağdaş yerel seçim hdp urfa esnaf ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı