Advert
Advert

Hekimoğlu, ziyaretlere devam ediyor

Saadet Partisi Haliliye Belediyesi Başkan Adayı, Ecz. Mustafa Hekimoğlu'nun bu günkü durağı, Köprübaşı ve Sarayönünde bulunan esnaf ve vatandaşlar oldu.

Hekimoğlu, ziyaretlere devam ediyor
Hekimoğlu, ziyaretlere devam ediyor Admin
Advert

Esnaflarla tek tek konuşan Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, esnafın çok zor durumda olduğunu ve ekonomik krizin bir çok esnafı iflas ettirdiğini ve bir çoğunu da iflasın eşiğinde olduğunu vurgulayarak esnafın ekonomik olarak desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, ayrıca Haliliye ilçesindeki çalışmaların dur durak demeden 31 Mart akşamına kadar devam edeceğini ifade ederek bu şehre ve bu ilçeye hizmet etmek istediğini sözlerine ekledi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına son sürat devam eden ve vatandaşlardan almış olduğu güçle çalışmalarına aralıksız bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Esnafın vatandaşların da değişimden yana olduğunu ifade etti.

Esnaf gezisinin ardından Başkan Adayı Hekimoğlu'nun  ikinci durağı Şanlıurfa İnşaat ve Mühendisler odası temsilciliğini ziyaret etmek oldu.

il temsilcisi Sayın:  Zeki Yıldırım ve yönetimi ile bir araya gelen Hekimoğlu, Şehrimizdeki

Başkan Adayı Hekimoğlu, bu akşam Saat: 22:00'da Kanal Urfa, Edessa tv ve Güneydoğu tv de ortak yayınlanacak olan gündem özel programında Haliliye için projelerini anlatacağını ifade etti.

urfa çağdaş seçim çalışma esnaf
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı