Advert
Advert

HDP dur durak bilmiyor

HDP Ceylanpınar'da gündüz kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürürken ilçe merkezinde akşam geç saatlere kadar da kapı kapı broşür dağıttı. Siverek ilçesinde de seçim komisyonları eşbaşkan adaylarıyla birlikte iki grup halinde kırsal mahalleler ve merkezde çalışmalarına devam etti.

HDP dur durak bilmiyor
HDP dur durak bilmiyor Admin
Advert

Mehmet Toprak- Urfa Çağdaş/

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ceylanpınar'da dur durak bilmiyor. Gündüz mahalle çalışmaları yürüten Ceylanpınar Belediye Eşbaşkan Adayları Mehmet Ali Kahraman ve Narin Gezgör, akşam da geç saatlere kadar kapı kapı gezip, broşür dağıtıyor. HDP'li adaylar halka "Neden HDP"sorusunun cevaplarını anlatıyor. Turgut Özal Caddesi üzerindeki evlerin kapılarını çalan HDP'nin adayı Gezgör, kapıyı açan yurttaşlara önce kendini tanıttı, daha sonra bröşür vererek HDP adına destek istedi.

Havanın ısınması ile akşamları parklarda zaman geçiren Ceylanpınarlıları da ziyaret eden Gezgör, buradaki gençlere HDP'nin gençlerle ilgili projelerini anlatan broşürler dağıttı.

Bazı kadınlar evlerinin pencerelerinden HDP'lilere ilçede kadınların siyasilerin politikalarından kaynaklı pasif olduklarını söylerken, Gözgör, "Bizim kadın haklarını göz önünde bulundurarak, özgünlüklerini bilerek yaptığımız projelerimiz var. İlçede kadınların sorunlarını biliyoruz. Hep birlikte çözeceğiz" diyerek kadınlardan destek istedi.

Gezgör, seyir halindeki araçları da durdurarak, Ceylanpınar'ı yaşanılır bir ilçe yapmak adına seçim öncesi çalışacaklarını seçimden sonra da halka birlikte sorunlara çözüm üreteceklerini belirtti.

SİVEREK

Halkaların Demokratik Partisi (HDP) seçim çalışmaları kapsamında Siverek’in Karakeçi bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlere HDP ilçe yöneticileri, bölgenin kanaat önderleri ve parti üyeleri katılırken, Mêzar, Goli, Mezir, Şirt, Hacıbekir, Xorêk mahalleri ziyaret edildi.

Öte yandan HDP Siverek Belediyesi Eşbakan Adayı Turan Tüysüz, Siverek merkezde bulunan Kevcal Köyü Taziye Evi, Bağlar Taziye Evi, 2, 3, 4 ve 6 No'lu taziye evlerini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Eşbaşkan Adayı Emine Çetiner ise, ilçede bulunan eğitim kurumlarını ziyaret ederek destek istedi.

urfa çağdaş hdp seçim hdp urfa seçim çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı