Advert
Advert

Başkan Baydilli'den kadın personele kadınlar günü jesti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' vesilesiyle Karaköprü Belediyesi'nde çalışan kadın personellerle kahvaltıda bir araya gelerek kadınlar gününü kutladı.

Başkan Baydilli'den kadın personele kadınlar günü jesti
Başkan Baydilli'den kadın personele kadınlar günü jesti Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personelleri unutmayarak kahvaltıda bir araya geldi. Günün anlam ve önemi nedeniyle kadın personellere karanfil dağıtan Başkan Baydilli, kadın personellerin kadınlar gününü kutladı.

8 Mart’ta Cumhurbaşkanının Şanlıurfa programı nedeniyle erken yapılan programa Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da katıldı.

Yemekten sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kadınlara verdikleri değer münasebetiyle kadın personelle bir araya gelmek istediklerini ifade ederek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını söyledi.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle kadın personelimizle bir kahvaltıda bir araya geldik. Tabi 8 Mart’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’da olacağı için önceden bir araya gelmiş olduk. Kadınlara hayatımızı kolaylaştırdıkları için, emekleri için çok teşekkür ediyorum. Tüm kadınların gününü kutluyor, mutluluklar diliyorum.”

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise sadece 8 Mart’ın değil her günün kadınların günü olduğunu belirterek, “Cennet annelerin ayağı altındadır. Toplumun eğitimcileri, ana direği annelerdir. Tüm annelerin, kadınların her gününü kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli günün anısına kadın personellerle hatıra fotoğrafı çektirirken, onlara karanfil dağıttı.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü başkan baydilli kadınlar günü kadınlar jest
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı