Advert

Demirkol, vatandaşların doğalgaz taleplerini yetkililere iletti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AKSA Doğalgaz Şirketini ziyaret ederek, Haliliye İlçesindeki doğalgaz yatırımlarıyla ilgili bilgiler aldı. İlçede aciliyet gerektiren noktalarla ilgili taleplerini de aktaran Başkan Demirkol, “Çalışmaların Devteşti, Ahmet Yesevi, Şehitlik ve Bağlarbaşı mahallelerinde yaygınlaştığını ve bu bölgede şebeke çekilen bölgelerde vatandaşlarımızın abone olması gerektiğini ifade ettiler” dedi.

Demirkol, vatandaşların doğalgaz taleplerini yetkililere iletti
Demirkol, vatandaşların doğalgaz taleplerini yetkililere iletti Admin
Advert

Başkan Fevzi Demirkol, kentteki doğalgaz dağıtımını yapan AKSA Doğalgaz Şirketini ziyaret etti. Şirket Müdürü Muhammed Ural tarafından karşılanan Başkan Demirkol, burada bekleyen vatandaşlarla da sohbet ederek, taleplerini dinledi. Vatandaşların taleplerini not alan Başkan Demirkol’a, şirket yetkilileri ve teknik ekip tarafından şirketle ilgili bilgiler verildi. Şirket yetkilileri, daha sonra Başkan Demirkol’a Haliliye İlçesinde yapılan yatırımlarla ilgili sunum yaptı. İlçedeki gaz yatırımlarıyla ilgili sunumda aciliyet gerektiren bölgelerle ilgili taleplerini de ileten Başkan Demirkol, sunumun ardından teknik ekibe teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Şirket Müdürü Muhammed Ural, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol’un ofisimizi ziyaret etmesi ve Haliliye İlçesindeki doğalgaz yatırımları ile ilgili brifingimizi dinlemesi bizleri fazlasıyla memnun etti. Bu tür ziyaretler hem ilçenin şu andaki vaziyeti hem de gelecekteki yatırımlarla ilgili bilgilendirme yapıyoruz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol da, “Mahalle ziyaretlerimizde halkımızın doğalgaz taleplerini, dağıtımı yapan Aksa Doğalgaz şirketimizi ziyaret ettik. Teknik heyeti ile çok faydalı bir toplantı yaptık. Çalışmaların Devteşti, Ahmet Yesevi, Şehitlik ve Bağlarbaşı mahallelerinde yaygınlaştığını ve bu bölgede şebeke çekilen bölgelerde vatandaşlarımızın abone olması gerektiğini ifade ettiler. Konuklu Mahallemizdeki eksiklikler nedeniyle çalışmaların devam ettiği belirtildi” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol, AKSA Doğalgaz Şirketinden ayrıldı.

urfa çağdaş şanlıurfa aksa doğalgaz başkan demirkol vatandaş talep yatırım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı