Advert

“Kademliyim" tanışma toplantısı düzenlendi

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Şanlıurfa İl Temsilcisi Dilşah Beyaz Öztürkmen ve yönetim kurulu, KADEM üyeleriyle kahvaltılıda bir araya geldi.

“Kademliyim
“Kademliyim Admin
Advert

Gerçekleştirilen toplantıya KADEM Şanlıurfa Kurucu İl Temsilcisi Vildan Polat, Şanlıurfa İl Temsilcisi Dilşah Beyaz Öztürkmen, yönetim kurulu ve üyeler katıldı.

KADEM Şanlıurfa İl Temsilciliğinin Şanlıurfa’da kurulmasında büyük emeği geçen Vildan Polat hanımefendiye, gelişmesinde rolü olan yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür eden Dilşah Beyaz Özturkmen, “Görevimi sizlerle birlikte en güzel şekilde yerine getireceğim” dedi.

KADEM olarak misyonlarının kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata aktif katılımlarını sağlayarak, kadınların demokratik haklarının bilincinde olmalarını destekleyici, mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek; araştırma, inceleme ve yayın çalışmalarını teşvik etmek, yürütmek ve yaymayı amaçlamak olduğunu vurgulayan İl Temsilcisi Dilşah Beyaz Öztürkmen, kadınların sosyal hayatta daha fazla aktif rol almalarını sağlayacaklarını vurguladı.

DİLŞAH BEYAZ ÖZTÜRKMEN'DEN TEŞEKKÜR

KADEM Şanlıurfa İl Temsilciliğine atanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Dilşah Öztürkmen Şunları söyledi;

"KADEM Şanlıurfa İl Temsilciliğine atanmam münasebetiyle başta beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu hanımefendiye, KADEM Genel Başkan Yardımcımız Sümeyye Erdoğan Bayraktar hanımefendiye, yönetim kurulunun kıymetli üyelerine şükranlarımı sunuyorum. KADEM Şanlıurfa Kurucu İl Temsilcisi Vildan Polat hanımefendiye, Başkan vekili Berfin Bozkaya hanımefendiye, yönetim kurulundaki kıymetli ekip arkadaşlarıma, birlikte yol yürüdüğümüz kadınlarımıza ve göreve atanmam dolayısıyla tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa kadem tanışma toplantı kadın ekonomik teşvik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı