Advert

Okul kütüphanelerine kitap desteği sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, eğitimin her alanına desteğini sürdürüyor. Büyükşehir son olarak Eyüp Güncü Anadolu Lisesi ve Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Liselerinin kütüphanelerine kitap desteğinde bulundu.

Okul kütüphanelerine kitap desteği sürüyor
Okul kütüphanelerine kitap desteği sürüyor Admin
Advert

Şanlıurfa'da öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için kent genelinde kütüphane ve kitap evleri kuran Büyükşehir Belediyesi, okul kütüphanelerine desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyüp Güncü Anadolu Lisesi ve Halilliye ilçesinde bulunan Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip liselerinin kütüphanelerine hazırlanan kitap setleri okul müdürleri ve öğretmenlere teslim edildi. Kitapları bizzat okula götüren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci eğitime yönelik desteklerin devam edeceklerini söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, "Kütüphaneler ve Eğitim Şube Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan kitap setlerini okullarımıza getirdik. Okuyan öğrenciler oldukça, biz de kitap sayısını daha da arttıracağız. Ayrıca derslerde araştırmalara yardımcı olmak için kaynak kitaplar göndereceğiz. Bizim isteğimiz çocuklarımızın başarılı ve mutlu olmasıdır" dedi.

Okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi'ne kitap ve eğitim  desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dağıtım yapılan okullara 100 adetlik setler şeklinde hazırlanan Türk ve yabancı yazarların seçkin eserlerinden oluşan kitaplar armağan ediliyor.

urfa çağdaş şanlıurfa okul kitap kütüphane öğrenci eğitim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı