Advert
Advert

ŞUTSO’dan Dedaş’a enerji sorunları iletildi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve beraberindeki Meclis Üyelerinden oluşan heyet, DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu’ya bir ziyaret gerçekleştirerek ilimizde yaşanan elektrik enerjisi ile ilgili kesintiler ve diğer sorunların çözüm konusunda taleplerini iletti.

ŞUTSO’dan Dedaş’a enerji sorunları iletildi
ŞUTSO’dan Dedaş’a enerji sorunları iletildi Admin
Advert

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek şunları kaydetti: Şanlıurfa’nın geçmişten süre gelen sorunlarından olan elektrik enerji problemleri ile ilgili DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Sayın Osman Hondu’ya bir ziyaret gerçekleştirdik. Yağışların ardından özellikle Organize Sanayi Bölgesi ile merkez ilçelerimizde yaşanan enerji kesintilerinin yaşattığı mağduriyeti ve abonelik işlemlerinde yaşanan sorunlara ilişkin çözüm arayışımızı Sayın Hondu’ya ilettik. DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu da çözüm için gerekli çalışmaları başlatacağını ve Karaköprü - Maşuk Bölgesi için İndirici Merkez Kurulmasının 2019 yılı yatırım planına alınacağını ifade etti. Gösterdiği çözüm odaklı yaklaşım ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Gerçekleşen ziyarette; Meclis Üyeleri Hamza Tavas, Celal Kaya, M.Yaşar Hamidanoğlu, Abdullah Kaplan ve 21. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Aziz Fırat da hazır bulundu.

urfa çağdaş şanlıurfa şutso dedaş enerji sorunu sanayi elektrik kesintisi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı