Advert
Advert

Başkan Yıldız Çiftçilerin Enerji Sorunu İçin Devreye Girdi

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesine bağlı bazı köyler elektrik sorunu nedeniyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Başkan Yıldız Çiftçilerin Enerji Sorunu İçin Devreye Girdi
Başkan Yıldız Çiftçilerin Enerji Sorunu İçin Devreye Girdi Admin
Advert

Köylerinde sürekli elektrik sorunu yaşamaları, ekinlerinin zarar görmesi bu nedenle mağdur olduklarını açıklayan çiftçiler AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz ve Başkan Yardımcılarıyla özel olarak görüştü. DEDAŞ yetkilileri ile bir dizi temaslarda bulunan İl Başkan Yardımcıları sorunun çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. 
Ankara’da bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise elektrik sorunu yaşayan çiftçilerin daha fazla mağdur olmaması için DEDAŞ yetkilileri ile telefonla görüştü. Bir an önce köylülerin elektrikten kaynaklı sorunlarının çözülmesi için DEDAŞ yetkililerine talimat verdi.
Daha önce de DEDAŞ yetkilileri ile görüştüklerini açıklayan çiftçiler istedikleri sonucu alamayınca AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına sorunlarını anlatmak üzere geldiklerini belirttiler. Burada çiftçiler, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcılarıyla birlikte DEDAŞ yetkilileriyle görüşüp sorunun çözüme kavuşturulacağı haberinin alınması üzerine AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığından ayrıldılar.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş ak parti elektrik sorunu dedaş yetkilileri çiftçiler enerji sorunu hilvanlı çiftçiler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı