Advert

Eyyüpoğlu 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü Kutladı

14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, ‘14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününüzü Bolluk, Bereket, Sağlık ve Esenlik Dileklerimle Kutluyorum. ‘ dedi. Eyyüpoğlu, çiftçilerin yaşadığı tüm sorunların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik ile birlikte aşılacağını dile getirdi.

Eyyüpoğlu 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü Kutladı
Eyyüpoğlu 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü Kutladı Admin
Advert

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu tüm Çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftiler Gününü kutladı. Başkan Ahmet Eyyüpoğlu, gün dolayısıyla yayınladığı mesajında ‘çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü Bolluk, Bereket, Sağlık ve Esenlik Dileklerimle Kutluyorum’ dedi.

Başkan Eyyüpoğlu açıklamasında,  ‘Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik sayesinde çiftçilerimizin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulacağına dair inancımız tamdır.’ Sözlerine yer verdi.

FEDAKAR ÇİFTÇİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLARIM

İnsan hayatının devamı için dünya gıda ihtiyacının yükünü omuzlarında taşıyan çiftçiler 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutluyor. Bu kapsamda bir kutlama mesajı yayınlayan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, ‘bin bir cefa ve fedakarlıkla toprağını işleyen çiftçilerimiz her yıl milyonlarca insanın gıda, giyim ve sağlık ihtiyacı için çalışıyor. Böylesine kutsal bir görevi yerine getiren çiftçiler her türlü zorluğa karşın canla başla çalışmaya devam etmektedir. Tüm vatandaşlar adına Çiftçilerimize bu emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününüzü Bolluk, Bereket, Sağlık ve Esenlik Dileklerimle Kutluyorum.’ Dedi.

ÇİFTÇİLERİMİZİN SORUNLARI SAYIN BAKANIMIZ FARUK ÇELİK TARAFINDAN ÇÖZÜLECEĞİNE İNANCIMIZ TAMDIR

Başkan Eyyüpoğlu, mesajının devamında ‘Türkiye’nin tahıl ambarı rolündeki Şanlıurfa’nın çiftçisinin sorunları olduğunu buna karşın Türkiye Pamuğunun yüzde 42’sini, Fıstığın yüzde 75’i, Mercimeğin yüzde 39’u, Mısırın yüzde 20’si, Buğdayın yüzde 10’u, Arpanın yüzde 8’i üretilmektedir. Dünyadaki en kaliteli makarnalık buğdayında yetiştiği Şanlıurfa bu anlamda tam anlamıyla bir tahıl ambarıdır. Şunu da belirtmek gerekir ki bu önemli sonuçlar çiftçimizin gayreti ve hükümetimizin desteği ile ortaya çıkmıştır. Bu anlamda var olan ve devam eden çiftçilerimizin tüm sorunlarının Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik sayesinde çözüme kavuşturulacağına dair inancımız tamdır.’ Şeklinde konuştu. 

Urfa çağdaş şanlıurfa Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü Bereket Sağlık ve Esenlik Türkiye Pamuğunun yüzde 42’sini Fıstığın yüzde 75’i Mercimeğin yüzde 39’u Mısırın yüzde 20’si B
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı