Advert
Advert

ASPİM, Kadına Şiddetle mücadele için toplandı

Vali Yardımcısı Adem Ünal Başkanlığında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Koordinesinde, Kadına şiddetle mücadele için toplantı gerçekleştirildi.

ASPİM, Kadına Şiddetle mücadele için toplandı
ASPİM, Kadına Şiddetle mücadele için toplandı Admin
Advert

Vali yardımcısı Adem Ünal’ın makam odasında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Adem Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, Büyükşehir Belediyesine bağlı Kültür Sosyal İşleri daire başkanı Ekrem Ayaz, Karaköprü belediye başkan yardımcısı Celal Şeker, Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Haliliye Belediyesi Kadın Destek birimi sorumlusu Nezihe Kayalı, ASP İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi müdürü Erkan Özbil ile Kadın Konukevi Müdiresi Arzu Balkan katıldı.

Toplantı da Şanlıurfa’da belediyelere bağlı Kadın konukevlerinin olmadığı ilimizde buna ihtiyaç duyulduğu bu amaçla ile ilgili çalışmaların yapılması hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu. “ Büyükşehir Belediyesi ve merkez 3 ilçe belediye ile birlikte ortaklaşa 40 kapasiteli bir Kadın Konukevinin açılması ve daha sonra ihtiyaca yönelik kapasitenin artırılması ile ilgili görüş beyanında bulunuldu.”

urfa çağdaş şanlıurfa aspim vali yardımcısı adem ünal kadın şiddet kadın konukevi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı