Advert

Başkan Baydilli STK'ları ağırladı - (GÖRÜNTÜLÜ)

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya gelerek yapılan hizmetleri anlattı ve fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Baydilli STK'ları ağırladı - (GÖRÜNTÜLÜ)
Başkan Baydilli STK'ları ağırladı - (GÖRÜNTÜLÜ) Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli hizmet noktasında istişarelerde bulunmak için halkın temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli muhtarların ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Metin Baydilli STK temsilcilerine Karaköprü’ de yapılan hizmetleri ve projeleri anlatırken, STK temsilcilerinin talep ve önerilerini dinledi ve yapılacak hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıya ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ‘nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy,  Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Baydilli, “Şanlıurfa’mız,  Karaköprü’müz her şeyin en iyisine layık. Bizler gerek Şanlıurfa’mız gerekse Karaköprü’müz için durmadan çalışıyoruz. Şanlıurfa’mız çok hızlı büyüyen bir il ve Şanlıurfa’mızın büyümesi öncelikle Karaköprü’den gerçekleşiyor. Karaköprü ilçemiz, Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi, Yaklaşık yüzde 20 ile büyüyen bir ilçe. 2014 yılında 103 bin olan nüfusu Karaköprü, 2018 yılında 171 bin olmuş. Yaklaşık 70 bin artış yaşanmış. Bu gelişim ve büyüme Şanlıurfa’mızda ve Karaköprü’müzde yapılan güzel hizmetlerle oluyor. Karaköprü’nün daha fazla büyümesi ve gelişmesi için çalışıyoruz çaba sarf ediyoruz” dedi.

Konuşmasının bir bölümünde Başkan Metin Baydilli, STK temsilcilerine Karaköprü’de yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Başkan Metin Baydilli, 2018 yılı içerisinde temelleri atılan, Yaşam Park, Kültür Sarayı ve Seyrantepe Kompleksinin açılışlarını gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Metin Baydilli, Karaköprü’nün müze kent olması için çalıştıklarını belirtirken, “Haliliye’nin Göbeklitepesi, Eyyübiye’nin Balıklıgöl var. Karaköprü’müze vatandaşları çekmek  için bizde İlçeyi müze kent yapacağız. İlk olarak Oyun ve Oyuncak müzesi ile başladık. Çalışmalar tamamlandı. En kısa sürede hizmete açacağız. Daha sonrada Tasavvuf Müzesi ve Tarım Müzesini kuracağız. İnşallah her mahallemize bir müze kurmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise “Genç Başkanımız üzerine düşenin fazlasıyla yaptığını emaneti sağlam bir şekilde koruduğunu gördük. Bizi sizlerle buluşturduğu için Başkanımız Metin Baydilli’ye teşekkür ederiz” dedi.

Vekil Cevheri şöyle konuştu: “Bizler sizin verdiğiniz yetki ile Şanlıurfa’yı sizin adına temsil ederken sık sık bir araya gelmemiz gerekiyor. Çünkü sizlerle beraber yaşanılabilir Şanlıurfa’yı idare etmemiz lazım. Sizlerin fikirlerinize ve düşüncelerinize ihtiyacımız var. Sizinle birlikte memleketi idare etmemiz lazım. Çünkü hepimiz farklı paydaşlarız. Eğer bugün Şanlıurfa’ya, Huzur, Barış ve İstikrar şehri diyorsak bu sizlerin eseridir. Bu tür toplantıları sık sık yapmamız lazım.  Bizi bugün bir araya getiren Başkanımıza teşekkür ediyorum”

Programın son bölümünde STK temsilcileri görüş ve önerilerini Başkan Metin Baydilli ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye ilettiler.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı