Advert

Eyyübiye’de kadınlara pozitif ayrımcılık

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Akabe Kadın Destek Merkezindeki kursiyerlerle bir araya geldi.

Eyyübiye’de  kadınlara pozitif ayrımcılık
Eyyübiye’de  kadınlara pozitif ayrımcılık Admin
Advert

Temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, kadınlara ve gençlere verdiği önemi sürdürüyor. İlçe genelindeki Gençlik Merkezleri ve Kadın Destek Merkezleriyle gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık sağlayan Eyyübiye Belediyesi, gençlerin ve kadınların hem sosyal hayata katılımlarını artıyor hem de istihdam yaratıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci de her fırsatta Kadın Destek Merkezlerini ziyaret edip kursiyerlerle bir araya geliyor. Ayşe Ekinci son olarak, Akabe Kadın Destek Merkezindeki kursiyerleri ziyaret etti.  Okuma- yazma, kuran-ı kerim, biçki dikiş nakış, el sanatları, kuaförlük, bilgisayar gibi çeşitli kursların verildiği destek merkezinde kursiyerlerle bir araya gelen Ayşe Ekinci, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Belediyenin dikiş nakış kursuna katılan bir bayanın, okuma-yazma kursu sayesinde kızının okuma yazma öğrendiğini dile getirmesi esnasında gözyaşlarına hakim olamaması, duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kadın destek merkezlerinin önemine değinen Ayşe Ekinci, kadınlarla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini belirtti. 

Kadın Destek Merkezini ziyaretinde konuşan Ayşe Ekinci,” Sağ olsun eşim, Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci ve buradaki ilgililer sayesinde buraya gelen kursiyerler okuma yazma öğreniyorlar. Burada çeşitli etkinlikler de yapılıyor. bu güzel çalışma ve imkanları sunan herkesten Allah razı olsun. Buradaki tüm bayan kursiyerlerimizle birlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. “dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa eyyübiye kadınlar pozitif ayrımcılık kadın destek kursiyerler nakış kursu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı