Advert
Advert

Loğdurcu’dan, Kudüs Mitingi’ne davet

Yılay Büfe İşletmecisi İsa Loğdurcu, Şanlıurfa’da Sivil Toplum Kuruluşlarının organize ettiği önümüzdeki hafta yapılacak ‘Şanlıurfa’da Kudüs Mitingi’ için 24 Aralık 2017 Tarihinde vatandaşları Topçu Meydanı’na davet etti.

Loğdurcu’dan, Kudüs Mitingi’ne davet
Loğdurcu’dan, Kudüs Mitingi’ne davet Admin
Advert

Fatma Keber - Urfa Çağdaş / Konuşmacı olarak İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın katılacağı ‘Kudüs Mitingi 24 Aralık 2017 Pazar günü saat: 13.00’de yapılacak ve Şanlıurfa’dan çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşunun yanı sıra esnaf ve vatandaşlarda büyük destek verecek.

 Şanlıurfa’da “Kudüs’e Özgürlük, İnsanlığa Barış” mitingi’ne büyük bir katılım beklediğini belirten Esnaf İsa Loğdurcu, “ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesinin ardından Türkiye’de çığ gibi yayılan protesto mitingleri devam ediyor. Şanlıurfa’mızda ise, STK’ların öncülüğünde “Kudüs’e Özgürlük, İnsanlığa Barış” mitingi düzenleniyor. Vatandaşlarımız 24 Aralık 2017 tarihinde mitingin yapılacağı Topçu Meydanı'na ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile mitingin alanını dolduralım hep beraber tepkimizi gösterelim.” Dedi.

Urfa Çağdaş şanlıurfa topçu meydanı kudüs mitingi stk vatandaş isa loğdurcu kudüs özgürlük İHH
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı