Advert
Advert

‘Artık Şanlıurfa’nın bir ayağı da Çin’de olacak’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Başkenti Pekin’e Büyükelçi olarak atandı.

‘Artık Şanlıurfa’nın bir ayağı da Çin’de olacak’
‘Artık Şanlıurfa’nın bir ayağı da Çin’de olacak’ Admin
Advert

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlık görevini sürdüren ve 23. ve 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan, Abdülkadir Emin Önen, Çin Halk Cumhuriyeti’ne Büyükelçi olarak, yeni ve önemli bir göreve atandı.

Uluslararası ilişkiler uzmanı olan A.Emine Önen’e ticari ve dostluk ilişkilerimizin hızla geliştiği Çin Halk Cumhuriyeti’nin Pekin Büyükelçiliği görevi tevdi edildi.

Türkiye’nin de dâhil olduğu ve Ticari, Kültürel ve Uluslararası Siyaset açısından önemli bir işbirliği alanı geliştirecek olan ‘Bir Kuşak Bir Yol- Yeni İpekyolu’ Projesini de yakından takip eden Emin Önen’in bu göreve getirilmesi Ülkemizin çıkarları açısından önemli bir gelişme.

A. Emin Önen gibi Asya konusunda uzman, genç ve dinamik bir ismin bu göreve getirilmesi, siyaset ve Cumhurbaşkanlığı Danışmanlığı tecrübeleri de dâhil edildiğinde ülkemizin bu alanda yapacağı atılımların ve elde edeceği başarıların da bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Hemşerimiz Abdulkadir Emin Önen’e bu önemli görevinde muvaffakiyetler diliyor, Ülkemiz ve Milletimiz adına bu tarihi fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesini temenni ediyoruz.

–URFA ÇAĞDAŞ-

uRFA çAĞDAŞ Çin Büyükelçi Emin Önen görev Pekin
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı