Advert

Haliliye’de 10 bininci nikâhı kıyıldı –VİDEOLU-

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Evlendirme Memurluğunun 10 bininci nikâh merasimine katılarak, Aydoğdu ve Ata çiftinin nikâhını kıydı.

Haliliye’de 10 bininci nikâhı kıyıldı –VİDEOLU-
Haliliye’de 10 bininci nikâhı kıyıldı –VİDEOLU- Admin
Advert

Haliliye Belediyesi Evlendirme Memurluğu, kurulduğu 2014 yılından itibaren 10 bin çiftin evliliğe adım attığı merkez oldu. 2014 yılında 2015, 2015 yılında 3304, 2016 yılında 3395 ve 2017 yılında 1286 çiftin nikâh akdinin gerçekleştirildiği Haliliye Belediyesi Evlendirme Memurluğunun, 10 bininci çifti Simge Ata ve Ali Haydar Aydoğdu oldu. Genç çiftin nikâh akdini Başkan Fevzi Demirkol gerçekleştirdi. Başkan Demirkol, nikâhın ardından genç çifte 10 bininci nikaha özel hediye takdiminde bulundu.

Genç çifte bir ömür mutluluklar dileyen Başkan Demirkol, 10 bininci nikâhla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu tarafa bugün 10 bininci nikâhımızı tamamladık. İnsanlarımızın mutlu, insanlarımızın kardeşlik ve barış içerisinde, huzurlu, emin ve sağlık yönünde her türlü tedbirleri alınmış bir bölgede yaşaması bizim temel arzumuz. Bu manada, 10 bininci nikahımız bizim için çok anlamlı. Haliliye Belediyesi olarak evlenmek için bize başvurmuş olan her çiftin, en kısa zamanda istedikleri tarihte nikâh işlemlerini gerçekleştiriyoruz.”

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Nikah Haliliye Belediyesi Başkan Demirkol evlenme genç çift
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı