Advert
Advert

Kuş Sahura Kadar Halkla Birlikte

400 bini aşan nüfusu ile Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi haline gelen Eyyübiye’de, AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı gösterilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalle ve esnaf gezileri, hane ziyaretleri ve büyük aile toplantılarına katılmaya devam ediyor.

Kuş Sahura Kadar Halkla Birlikte
Kuş Sahura Kadar Halkla Birlikte Admin
Advert

Ramazan ayının başlamasıyla çalışmalarını sahur vaktine kadar uzatan Başkan Kuş, belediye meclis üyeleriyle birlikte Eyüpnebi Mahallesi’nde halkla buluştu.

İlk ziyaretini, önceki dönem belediye meclis üyesi olan Eyüpnebi Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Sambur’un düzenlediği toplantı ile başlatan Başkan Kuş, burada vatandaşlarla sohbet ederek ilçede yapılan hizmetleri değerlendirip, talepleri dinledi.

Daha sonra aynı Mahallede İbrahim Kaya’nın ev sahipliğinde El Buhmet aşiretine mensup ailelerle bir araya gelen Başkan Kuş, burada da çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek, desteklerinden dolayı El Buhmet ailelerine teşekkür etti.

Ziyaretlerine Ruha Mahallesi ile devam eden Başkan Kuş, burada da Mehmet Ali Baydar’ın ev sahipliğinde Biniici Aşiretine mensup ailelerle bir araya geldi. Aile büyükleri ve mensuplarıyla sohbet ederek, seçimlerde AK Parti’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, şahsına ve Cumhur İttifakına desteklerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Ruha Mahallesi’ndeki bir caddeye Mehmet Kuş isminin verilmesini isteyen vatandaşların talebini reddeden Başkan Kuş, “Ben belediye başkanı olduğum için böyle bir şeyi kabul edemem. Ama değerli bir şahsiyetimizin ismini verebiliriz. İsme birlikte karar verelim, ilk meclis toplantımızda konuyu gündeme alalım” dedi.

Ziyaret ettiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan Başkan Kuş’a vatandaşlar da, Eyyübiye’de tüm ailelere eşit şekilde yaklaşımı, birlik ve beraberlik iklimini sağladığı için teşekkür ettiler.

urfa çağdaş eyyübiye başkan kuş sahur halk vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı