Advert
Advert

Harran’da yollar sil baştan yenileniyor

Harran’da Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla sürdürülen asfalt yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Harran’da yollar sil baştan yenileniyor
Harran’da yollar sil baştan yenileniyor Admin
Advert

Harran Belediyesi, Mahalle içi asfalt serim çalışmaları kapsamında Çağbaşı mahallesinde asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, gayretli çalışmaları sonucu Harranlı vatandaşlara kaliteli hizmetleri ulaştırmaya devam ediyor. Belediyenin öz kaynaklarını kullanarak, Harranlı vatandaşlara hizmeti götürmeye devam eden Başkan Özyavuz ve ekibi ilçenin bütün yollarını güzelleştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta Harranlı vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Harran’ımızın her köşesine hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz. Yol insanlığın en önemli ihtiyaçlarından biridir. Bizler yoğun bir mesai harcayarak vatandaşlarımızla aramızdaki gönül mesafelerimizi kısaltmak, onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için Belediyemizin bütün imkânlarını seferber ediyoruz. Bizim tek bir derdimiz var oda Harranlı vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Cenab-ı Allah’ın izniyle Çağbaşı mahallemizde mahalle içi asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin her bir köşesine hizmeti ulaştırmak için dört koldan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Açıklamasında bulundu.

urfa çağdaş harran yol yapımı yeni yol başkan özyavuz
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı