Advert
Advert

Eyyübiye’de AK Parti Coşkusu Dalga Dalga Büyüyor

Şanlıurfa’da her seçimde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor oyların çıktığı, 2019 mahalle idareler seçimlerinde de yüzde 74’e yakın oy oranıyla Mehmet Kuş’un belediye başkanı seçildiği Eyyübiye’de AK Parti coşkusu dalga dalga büyüyor.

Eyyübiye’de AK Parti Coşkusu Dalga Dalga Büyüyor
Eyyübiye’de AK Parti Coşkusu Dalga Dalga Büyüyor Admin
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un çalışmalarına destek veren meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarının kurduğu seçim irtibat ofisleri, il siyasetinin önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Bahattin Yıldız, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Hatipoğlu ve Eyyübiye Belediyesi meclis üyeleri, adayları ve vatandaşların katılımıyla yapılan seçim ofisi açılış törenleri birer miting havasında gerçekleşti.

Akabe Mahallesi’nde Eyyübiye Belediyesi meclis üyesi adayı Mehmet Karademir’in, Selçuklu Mahallesi’nde Abdülkadir Karakeçili’nin ve Yenice Mahallesi’nde Hamza Göktaş’ın seçim ofislerinin açılış töreni büyük ilgiye sahne oldu.

Binlerce vatandaşın katıldığı seçim ofisi açılışlarında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yapılan hizmet ve projeleri paylaşarak, Eyyübiye’nin kalkınması için “Birlikte evelallah” diyerek, 1 Nisan’dan itibaren gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, yeni dönem için projelerini paylaştı.

urfa çağdaş eyyübiye seçim çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı