Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi program ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da Admin
Advert

Erdoğan, Şanlıurfa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Erdoğan,"Şanlıurfalılara bizleri iyi bilir. Aramızda ciddi bir sevgi bulunuyor. Şanlıurfa, bugün başka bir güzel. Urfalılar, işgalci Fransızlara karşı görevini yaptı. Urfalılar, teröre karşı geçit vermedi. Durmak yok, yola devam. Projede, yatırımda bizimle yarışacak siyasi rakip tanımıyoruz. 21 yıldır çalışıyoruz. Bir olacağız, diri olacağız Şanlıurfa'ya yakışır hizmetler üreteceğiz. Alanda şu anda 70 bin kişi bulunuyor. Şanlıurfa'ya da bu yakışır. 330 milyar lira kamu yatırımı yaptık Urfa'ya."dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalışanıyla, emeklisiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle her kesimden insanımızın sıkıntılarını çözecek programa ve kararlılığa biz sahibiz."şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YRP Mİ MESAJ GÖNDERDİ !

AK Parti'den ayrılanlara da mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan"Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devir kavga veya çekişme değil, birlik olup zulme set çekme devridir. Tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenerek mücadelemizi yürüteceğiz." dedi.

DELİOĞLU, YUHLANDI !

Konuşmaların ardından platforma çıkan AK Parti İl Başkanı Ali Delioğlu, AK Parti teşkilatları tarafından yuhlandı. Delioğlu, geçtiğimiz günlerde tarım işçileriyle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle büyük tepki almıştı.(urfa1ha)

urfa çağdaş şanlıurfa cumhurbaşkanı urfa mitingi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı