Advert
Advert

Başkan Ekinci STK’ları ziyaret etti

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretleri ile seçim çalışmalarına devam etti.

Başkan Ekinci STK’ları ziyaret etti
Başkan Ekinci STK’ları ziyaret etti Admin
Advert

31 Mart’ta yapılacak Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den tekrar aday gösterilen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin STK ziyaretlerindeki ilk durağı Viranşehir Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası oldu.

Ardından, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler Odası, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Viranşehir Temsilciliği, Kahveciler ve Lokantacılar Oda Başkanlığı ile Ziraat Odasını ziyaret eden Başkan Ekinci, STK temsilcilerinden yaklaşan yerel seçimler için dua ve desteklerini istedi.

Başkan Ekinci, STK ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Görüşlerine önem verdiğimiz kıymetli STK üyelerimizi ziyaret ederek, Viranşehir adına yapılması gereken projeler noktasında fikir alış verişinde bulunduk. İlçemizin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için gayret sarf eden, katkı sunan tüm STK'larımızın her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Eyyüp Kuranlıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Karatepe, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Şah Tamer, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Viranşehir Temsilcisi Bayram Mehmetoğlu, Kahveciler ve Lokantacılar Oda Başkanı Mehmet Sert ve Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci’ye teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren STK temsilcileri ise, AK Parti’den tekrar Belediye Başkan adayı olan Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerini iletip, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

urfa çağdaş viranşehir stk lar başkan ekinci iyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı