Advert
Advert

Karaköprü'de Ak Parti'ye katılımlar devam ediyor

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti’ye katılımlar artarken Karaköprü’de İyi Parti, Gelecek Partisi ve Deva Partisi eski ilçe yöneticileri AK Parti’ye katılarak Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli’ye destek verdiler.

Karaköprü'de Ak Parti'ye katılımlar devam ediyor
Karaköprü'de Ak Parti'ye katılımlar devam ediyor Admin
Advert

AK Parti Karaköprü’de yeni katılımlarla güçlenmeye devam ediyor. 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi çalışmalar devam ederken bir yandan da partiye katılımlarla güç toplanıyor. Karaköprü’de İyi Parti önceki dönem Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Badıllı, Gelecek Partisi Karaköprü İlçe eski Başkanı Bekir Badıllı ve Deva Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Osman Şah AK Parti’ye geçiş yaparak rozet taktı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim bürosunda gerçekleştirilen programda yeni üyelere rozetlerini TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ taktı. Programa AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri de katılım gösterdi.

Programda bir konuşma yapan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ yeni katılımların hayırlı olmasını dilerken, AK Parti’nin Şanlıurfa ve Karaköprü’de bu seçimlerden güçlü bir zaferle çıkacağını dile getirdi.

Bozdağ şu ifadeleri kullandı:

“Karaköprü Şanlıurfa’nın parlayan yıldızı olarak Metin Baydilli ile büyüdü, değişti, gelişti ve modern bir hale geldi. Son 8 yıla baktığımızda gerek nüfus anlamında gerekse yapılan hizmetlerle bambaşka bir ilçe oldu. Karaköprü’nün yarınlarda daha da ileri gitmesi, yeni projelerin hayata geçmesi için bu kervanı daha güçlü bir şekilde yola revan edip yeniden Metin Baydilli dememiz gerekiyor.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli yeni dönemde de el ele verip Karaköprü’de önemli hizmetlere imza atıp ilçenin gelişimine katkı sağlayacaklardır. Aramıza yeni katılan kardeşlerimize de hoş geldiniz diyorum inşallah daha güçlü bir şekilde yeniden AK Parti diyeceğiz.”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de diğer partilerden katılımların kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “31 Mart günü daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağımıza ve Karaköprü’ye daha güçlü bir şekilde hizmet edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

urfa çağdaş karaköprü ak parti katılım seçim çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı