Advert
Advert

Özyavuz: Yol medeniyettir, yol hayattır

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatları sonucu asfalt çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, öz kaynaklarıyla ilçenin dört bir tarafına hizmeti götürmeye devam ediyor.

Özyavuz: Yol medeniyettir, yol hayattır
Özyavuz: Yol medeniyettir, yol hayattır Admin
Advert

 “Yol medeniyettir, Yol hayattır” sözünü Harran'da yaptığı ulaşım yatırımlarıyla gerçekleştiren Harran Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un direktifleri doğrultusunda, kırsal mahallelerde mahalle içi asfalt sorununu çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve birçok noktada çalışmalarını aralıksız sürdüren Harran Belediyesi, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 'un talimatlarıyla Kütüklü Mahallesi’nde mahalle içi asfalt serim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

İlçe yollarında kalitenin yükselmesi amacıyla Harran’da yoğun bir mesai ortaya koyan ekiplerin Kütüklü Mahallesi'ndeki bu hummalı çalışması, mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

İlçenin dört bir yanında ulaşım yatırımlarının aralıksız devam ettiğinin altını çizen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Millete hizmetkâr olma yolunda, gece gündüz demeden arkadaşlarımızla çalışmaları sürdüreceğiz dedik ve öylede yapıyoruz. Harran'ımızın dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız, Belediyemizin ulaşım yatırımlarından memnuniyetlerini sürekli ifade ediyorlar. Harran'da’da her koşulda halkının hizmetinde olan bir belediye var. Cenab-ı Allah'a hamd olsun üzerimize düşün sorumluluğu yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Kütüklü Mahalle muhtarı yapılan çalışmalardan dolayı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür etti.

urfa çağdaş harran belediyesi yol yapımı medeniyet asfalt
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı