Advert
Advert

Özyavuz: Belediye çarşısı esnafı ile bir araya geldi

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, ilçede bugüne kadar yaptıkları ve yapacakları hizmetler üzerine istişarelerde bulundu.

Özyavuz: Belediye çarşısı esnafı ile bir araya geldi
Özyavuz: Belediye çarşısı esnafı ile bir araya geldi Admin
Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Belediye Çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan Özyavuz, talep ve sorunları dinledi. Esnafların taleplerini geri çevirmeyen Başkan Özyavuz talep edilen eksikliklerini talimatlarını vererek, yerinde çözüm örneğinin Harran ilçesinin her noktasında var olduğunu ve bundan sonra da devam edeceğini açıkladı.

Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik hem hasbıhal ettik hem de belediye hizmetlerimiz ve projelerimiz üzerine istişarelerde bulunduk diyen Başkan Özyavuz, Her fırsatta emekçi esnaf kardeşlerimizi ziyaret edip, istek ve önerilerini dinlemeye gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar Harran için el ele verip güzel hizmetlerde bulunduk. Belediye Çarşısını inşa edip, derme, çatma dükkanları yıkarak şehrimize modern bir çarşı kazandırdık. Şehrimizin bütün işlek ana caddelerini sıcak asfalt ile buluşturacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Harran’ı güzel yarınlara taşımak için her alanda hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Esnaf kardeşlerime misafirperverlikleri için teşekkür, bol bereketli kazançlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

urfa çağdaş harran başkan özyavuz çarşı esnafı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı